Piffi Allkrydda : Smaskelismaskens: Tunnbrödrulle med Sibyllakorv och
Koka upp köttet en gång i kallt vatten för att blanchera det. Skölj av köttet och fyll på med nytt vatten. Tillsätt sedan morötter, selleri, gul. Koka upp köttet en gång i kallt vatten för att blanchera det. Krydda med salt, peppar och piffi allkrydda. Dillkött à la per morberg. Häll av just när det kokat upp.
Tillsätt sedan morötter, selleri, gul. Skölj av köttet och fyll på med nytt vatten. Krydda med salt, peppar och piffi allkrydda. Dillkött à la per morberg. Häll av just när det kokat upp. Koka upp köttet en gång i kallt vatten för att blanchera det.
Skölj av köttet och fyll på med nytt vatten.
Tillsätt sedan morötter, selleri, gul. Skölj av köttet och fyll på med nytt vatten. Dillkött à la per morberg. Häll av just när det kokat upp. Krydda med salt, peppar och piffi allkrydda.
Krydda med salt, peppar och piffi allkrydda. Koka upp köttet en gång i kallt vatten för att blanchera det. Dillkött à la per morberg. Häll av just när det kokat upp. Tillsätt sedan morötter, selleri, gul. Skölj av köttet och fyll på med nytt vatten.
Tillsätt sedan morötter, selleri, gul.
Tillsätt sedan morötter, selleri, gul. Koka upp köttet en gång i kallt vatten för att blanchera det. Dillkött à la per morberg. Skölj av köttet och fyll på med nytt vatten. Häll av just när det kokat upp. Krydda med salt, peppar och piffi allkrydda.
Krydda med salt, peppar och piffi allkrydda. Skölj av köttet och fyll på med nytt vatten. Koka upp köttet en gång i kallt vatten för att blanchera det. Häll av just när det kokat upp. Dillkött à la per morberg. Tillsätt sedan morötter, selleri, gul.
Tillsätt sedan morötter, selleri, gul.
Tillsätt sedan morötter, selleri, gul. Häll av just när det kokat upp. Dillkött à la per morberg. Skölj av köttet och fyll på med nytt vatten. Krydda med salt, peppar och piffi allkrydda. Koka upp köttet en gång i kallt vatten för att blanchera det.
Piffi Allkrydda : Smaskelismaskens: Tunnbrödrulle med Sibyllakorv och. Koka upp köttet en gång i kallt vatten för att blanchera det. Krydda med salt, peppar och piffi allkrydda. Tillsätt sedan morötter, selleri, gul.
Koka upp köttet en gång i kallt vatten för att blanchera det piff. Dillkött à la per morberg.